Leiligheter i skuddet

Onsdag denne uka var det til salgs hele 33 leiligheter i Inderøy. To av dem er brukte – resten er planlagt bygd i nær framtid.

Leiligheter er i skuddet som aldri før. I Straumenområdet, i Hellemshaugan på Røra og i Blåbærbakken i Småland boligfelt på Sandvollan står byggeprosjektene klare.

Prisene på leilighetene varierer fra i underkant av 2 millioner kroner til rundt 4,6 millioner kroner. Størrelsen på leiligheten varierer også mye. De minste har et bruttoareal på 55 kvadratmeter, mens den største leiligheten som ligger ute for salg er på 115 kvadratmeter. Eiendomsmeklerfirmaet Aktiv har 11 leiligheter for salg på Straumen og 5 i Hellemshaugan på Røra. Eiendomsmegler 1 har 12 leiligheter for salg i Straumenområdet, 4 i Småland og 1 i Hellemshaugan.

I tillegg til leilighetene ligger det denne uka 12 eneboliger og ei hytte i Inderøy ute for salg.