– Viktig å tenke helhetlig

– Inderøy kommune kan se lyst på framtida dersom det tenkes helhetlig, mener Inderøy Høyre.

Trine Berg Fines (varaordfører) og Tore Wold er partiets kommunestyrerepresentanter. Til budsjettmøtet i desember i fjor sørget kommunestyregruppa for å få utarbeidet et alternativt budsjett til rådmannens.

 – Her lister vi opp en rekke ting som kan og bør gjøres dersom målet er at Inderøy skal være en økonomisk sunn og attraktiv kommune for innbyggere og næringsliv. I budsjettmøtet ble lite eller ingen ting av innholdet i vårt alternativ debattert. Det var synd, for vi mener at vi la fram et budsjett som virkelig tar utfordringene og mulighetene som Inderøy har på alvor. I stedet for å flikke på rådmannens budsjettforslag går vi i Høyre inn for radikale endringer som skal gjøre at kommunens framtid bli enda lysere, sier de to.