Ingrid satser på egen bedrift

Med ti års erfaring fra delelager for landbruksmaskiner er Ingrid Melhus godt skodd når hun om vel to uker ønsker velkommen til åpning av butikken GaLkramp hjemme på gården Andset i Vuddugrenda.

Det var etter en stund i tenkeboksen at beslutningen om egen butikk ble tatt i fjor høst. Hun sa opp jobben ved Lantmännen i Verdal, hvor hun har hatt ansvar for butikk og delelager i ti år.

Der har hun innimellom hatt kontakt med Grene Norge, så det var naturlig at hun tok kontakt med dette firmaet da hun skulle velge leverandør og produkter. I tillegg til denne erfaringsbakgrunnen har Ingrid gått på Mære og har også fagbrev fra Egge som landbruksmekaniker.

Det er noen år siden det var kornproduksjon på Andset, derfor sto bygningen med korntørke ubrukt. Dette huset har nå fått ny takkonstruksjon og port, pluss at det er isolert og montert varmepumpe.

– Det er mannen min, Ottar, og far Ove som har tatt seg av ombygningen, som ikke er riktig ferdig ennå. Jeg har hjulpet til når jeg har hatt anledning, men jeg har hatt fullt opp med å ringe hit og dit og gjøre avtaler og bestillinger, sier Ingrid.