Lars Nilsen til Sund

Førstkommende onsdag besøker Lars Nilsen Sund folkehøgskole.

På dagtid skal han innom skolens sportsfiskelinje, mens han på kveldstid holder åpent foredrag for alle fiskeinteresserte. Skolen lokker med at her «blir det muligheter til å treffe andre fiskeinteresserte, drømme om sommer og varme og ikke minst lære litt mer om nasjonalfisken vår, ørreten!»

Ifølge skriv fra skolen er Lars Nilsen «en kjent TV-personlighet, TV-produsent, forfatter, miljøforkjemper og ikke minst en særdeles dyktig ørretfisker. Han er kjent fra TV-serier som «Lars & Lars» og «Tørrfluelandet». Nå har han gjort et dypdykk i Norges nasjonalfisk, ørreten, som har resultert i en rykende fersk bok med tittelen ØRRET – beretningen om hvordan kunstig befruktning, utenlandske gener og naiv driftighet har skapt den norske nasjonalfisken.»