Stornesøra ryddet og sommerklar

Sist uke klargjorde Sandvollan Idrettslag Stornesøra til ny fotball- og badesesong.

Onsdag møtte flere sandvollinger opp for å delta på dugnaden på Stornesøra. De ryddet i fjæra, raket, og gjorde endringer på både fotballbanen og volleyballbanen. Til tross for at ikke så mange møtte opp, ble det gjort en kjempejobb på dugnaden.

Volleyballbanen ble ryddet for grus og rusk, før den ble freset opp. Marius Skaugen er leder i anleggsgruppa i Sandvollan Idrettslag og deltok på dugnaden.

         Vi har denne dugnaden for vi har en avtale med Inderøy Kommune om å holde det pent på Stornesøra. Målet vårt er å holde Stornesøra ryddig og i orden. I dag tenker vi å rydde i fjæra, rake og stelle området slik at det blir fint her. I tillegg skal toaletter og garderober vaskes, mens fotballbanen skal gjøres klar for en ny sesong, sier Skaugen.

Sandvollan idrettslag vil også planere et område ved lekeplassen, slik at det kan spilles fotball også der.

Tekst og foto:

Oskar Manka