Et samlingspunkt for alle

Tirsdag denne uka var det offisiell åpning av det nye klubblokalet til Fellowship MC Mot mobbing i gamle Sakshaug skole.

Det var mye folk på åpningen av det nye klubblokalet, men det ble bløtkake på alle som ville ha. Klubbens medlemmer hadde nemlig sørget for å anskaffe ei kjempestor kake som var riktig flott med klubbens logo på.

Da Fellowship MC fikk tilbud om å etablere seg i tilfluktskjelleren i Sakshaug gamle skole ble medlemmene glade. Lokalet er godt egent til formålet, og har lett adkomst for syklene. Det har gått med mange dugnadstimer, men til gjengjeld har kjellerlokalet blitt riktig fint.

Velvilje hos kommunen

– Vi har møtt bare velvilje hos Inderøy kommune, og det er vi veldig glade for, sier Vegar Elvland og Leif Alstad, og roser både næringssjef og ordfører. Ordfører Ida Stuberg har deltatt på arrangementene her på bygda under klubbens årlige parader mot mobbing, og hun var også til stede tirsdag kveld. Hun hadde ingen offisielle oppdrag, men stilte opp for å vise at hun synes det er et fint tiltak.

– Jeg synes det er veldig bra at de fokuserer på antimobbearbeid gjennom sin aktivitet. De lager også et fellesskap for unge som har interesse i retning av mekking og som savner et møtested. Også her som i mange andre lag og foreninger trengs det ildsjeler, og det har de i Fellowship MC Mot mobbing. De bruker mye av sin fritid på andre, og jeg håper og tror at dette blir et attraktivt sted for unge som har lyst til å komme hit og få mekke litt sammen med dem, sier ordfører Ida.

MC-kaffe tirsdager

Mange MC-førere var med på åpningen, og flere av dem kommer fra Inderøy. De synes det er flott at Fellowship MC har etablert seg på Straumen, og at det har blitt et treffpunkt både for MC-kjørere og ungdom. En av dem forteller at han har en sønn som sier han nesten ikke kan vente til det blir høst og skolestart igjen slik at han kan få gå dit og være med på litt mekking.

– Vi håper mange vil komme hit for å bruke stedet. Vi har allerede hatt flere ungdommer innom. Det er tross alt ikke alle som driver med idrett heller, sier Vegar Elvland. Han forteller videre at de arrangerer fast MC-kaffe hver tirsdag kveld.

– Om døra er åpen ellers betyr det at vi er her, og da er det bare å stikke innom når som helst, oppfordrer gutta.